PHIRA KATALOG
hakkımızda sayfası

Hakkımızda

Binek ve ticari araçlar için geniş yelpazede tampon ve plastik yedek parçalar üreten PHIRA bir aile şirketidir. 1963 yılında Enrique Lastra Lastra tarafından kurulan ve şu anda ikinci nesil tarafından yönetilen PHIRA, İspanya'nın en önemli bağımsız tampon üreticisi konumundadır. PHIRA için öncelik her ürünün tek tek güvenlik ve koruma sağlamasıdır.

Plastik otomotiv tampon sektöründe lider olan PHIRA, 21 bin m2'den büyük bir alana yayılan Sant Joan Despí’deki merkezinde 50’nin üzerinde ülkeye, üretici yedek parçalarına yakın kalitede ürünler sunmaktadır.

PHIRA, Türkiye’de otomotiv sektöründe daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için Ocak 2020’de PHIRA Turkey şirketini kurmuştur.

Merkezi İstanbul’da bulunan PHIRA Turkey, sadece Phira ürünlerini değil OEM ürününe yakın kalitede kaporta parçaları üreten ORAN, ITSA, EUROSTAMP, POLIPLAST, gibi firmaların Sertifikalı ve Sertifikasız ürünlerinin satışını da gerçekleştirmektedir.

Tüm kaporta parça seçeneklerine tek noktadan ulaşmak için siz de Phira Turkey B2B portalını hemen kurun.

Making the Difference

Phira Hakkında

Merkezi İspanya Barselona’da bulunan PHIRA, Avrupa’nın lider plastik kaporta parçaları üreticilerinden biridir. 50 yıldan fazla deneyime sahip İspanyol bir aile şirketi olan PHIRA’nın yüksek kaliteli ürünleri 50’nin üzerinde ülkede satılmaktadır.

Türkiye’de 20 yıldır satışta olan PHIRA ürünleri, sigorta şirketleri ve orijinal ürüne yakın kalite parça arayan tüketiciler tarafından yakından tanınmakta ve güvenle tercih edilmektedir. Türk otomotiv sektöründe daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için Ocak 2020’de İstanbul’da PHIRA Turkey şirketi kurulmuştur.

PHIRA Turkey sadece Phira ürünlerinin değil, OEM ürün kalitesinde kaporta parçaları üreten ORAN, ITSA, EUROSTAMP, POLIPLAST gibi firmaların Sertifikalı ve Sertifikasız ürünlerinin satışını da gerçekleştirmektedir

Stoklarında 24 farklı markanın 1988 model yılından günümüze kadar yaklaşık 1000 farklı çeşit tamponu bulunduran Phira Turkey, tüm Türkiye’ye ücretsiz sevkiyat gerçekleştirmektedir.
Tüm kaporta parça seçeneklerine tek noktadan ulaşmak için siz de Phira Turkey B2B portalini hemen kurun.

logo phira turkey hakkında

AR-GE

Lider olmak sürekli yenilenmek demektir, bu yüzden PHIRA cirosunun %20’sinden fazlasını Ar-Ge çalışmalarına ayırmaktadır. Tampon ve panjurların %80’ini kendi bünyesinde geliştirdiği sistemlerle üretmektedir.

Phira’da Ar-Ge Departmanı, enjeksiyon kalıplarının tasarımını ve üretimini yönetir, kontrol eder, denetler ve bunları:

  • Tersine mühendislik
  • Kalıp akış çalışmaları (enjeksiyon simülasyonu)
  • Sadeleştirme çalışmaları
  • Enjeksiyon testleri
  • Otomobil montaj testleri gibi en önemli aşamalarda izler.

  • Bureau Veritas Quality tarafından verilen ISO 9001/2015, PHIRA’nın prosedürlerini, üretim süreçlerinin kalitesini ve tüm parçaların kalite kontrolünü onaylamıştır. Sertifikayı Görüntüle

    PHIRA ayrıca, Katalan Kalıp ve Boya Derneği’nin ASCAMM Teknoloji Merkezi ile tampon ve panjurların tasarım ve üretimini geliştirmek üzere inovasyon projelerinde yakın iş birliği içindedir.

    ÜRETİM

    PHIRA’da üretim, ISO 9001 ile onaylanmış, 80 ila 3500 ton arasında değişen, 10'u özellikle tampon üretimine yönelik olmak üzere 30 enjeksiyon makinesinden oluşan iki ana merkezde yoğunlaşmıştır.

    Bu merkezlerin bir kısmı, sektörün en gelişmiş baskı işlemini en yüksek kalitede sunan boyama istasyonları için kullanılmaktadır. Parçalar, son derece iyi yapışma sağlayan ve böylece son kat boyanın optimum uygulanabilirliğini garanti eden iyonizasyon ve alev işlemine tabi tutulur.

    PHIRA, teknolojik olarak gelişmiş merkezlere sahip olmanın yanı sıra, yüksek kaliteli hammadde kullanılmasına da önem vermektedir. Bu doğrultuda, titiz kalite kontrole tabi tutulmuş ve zorlu koşullardan geçirilmiş otomotiv tamponlarının üretimi için özel malzemelerle çalışmayı prensip edinmiştir.

    PHIRA Kalite Departmanı, otomotiv pazarının talep ettiği kalite standartlarının tam olarak uygulanmasını sağlamak için tüm üretim sürecine katılmaktadır.

    HİZMETLER

    PHIRA Turkey’in kaliteli hizmet anlayışı, PHIRA’nın global misyonu ile örtüşmektedir. Esnek yapısıyla müşterilerinin ihtiyaçları ile tek tek ilgilenilmektedir.

    PHIRA, dünyanın her yerine hızlı ve etkin yöntemlerle otomotiv tampon ürünleri tedarik etmektedir.

  • 24-48 saat içinde teslimat hizmeti
  • 24 saat içinde “acil” teslimat hizmeti (yalnızca İspanya ve Türkiye’de)
  • Nakliye sırasında hasarı önlemeye yönelik “özel ambalaj” temini
  • Making the Difference

    1963'ten Günümüze, Farklı Olanı Yapmanın Motivasyonuyla Üretiyoruz

    Bizi tamponlar ve plastik gövde parçaları üreten bir aile şirketi olarak tanımlayabilirler, ancak her bir ürünümüze güvenlik enjekte ettiğimizi ve koruma sağladığımızı söylemeyi tercih ediyoruz.

    1963 yılında Enrique Lastra tarafından kurulan ve şu anda ikinci nesil tarafından işletilen tek plastik üreticisi ve bağımsız tampon üreticisiyiz, bu da bizi plastik üstyapı sektöründe lider yapıyor.

    Sant Joan Despí'de bulunan merkez ofisimiz yaklaşık 60 kişilik bir işgücüne sahiptir ve en önemli Avrupa araçlarının stoklarında mevcut 1.000'den fazla referansı sağlamak üzere tasarlanmış 21.000 m2'den fazla tesise sahiptir.

    Üretici yedek parça kalitesine yakın ürünlerimizle 50'den fazla ülke güvenmektedir.

    logo

    AR-GE

    Phira’da Ar-Ge Departmanı, enjeksiyon kalıplarının tasarımını ve üretimini yönetir, kontrol eder ve denetler.

    ÜRETİM

    Phira’da üretim; ISO 9001 ile onaylanmış, 80 ila 3500 ton arasında değişen, 10'u özellikle tampon üretimine yönelik olmak üzere 30 enjeksiyon makinesinden oluşan iki ana merkezde yoğunlaşmıştır.

    HİZMETLER

    Phira Türkiye'nin kaliteli hizmet anlayışı, Phira’nın global misyonu gereği esnek bir yapıya sahiptir.

    1963'ten Günümüze!

    50 Yılı Aşkın Endüstriyel Tecrübe.

    Phira Ürünleri Centro Zaragoza Tarafından Sertifikalandırılmıştır

    Lider Olmak Sürekli İnovasyon Demektir!

    Phira ürünleri Centro Zaragoza sertifikası dahil olmak üzere toplamda 6 kuruluş tarafından sertifikalandırılmıştır.
    Phira tüm AR-GE ve kalite süreçlerini bu kurumların standartları doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Üretim tesisimizdeki makine ve techizatlardan, ortaya çıkan ürünlere kadar olan süreçte bu kurumların standartlarını sağlamaktayız.

    Sertifikalarımızı İnceleyin
    background
    Neden Phira Ürünleri?

    Kaliteli, Efektif & AR-GE'ye
    Dayalı Üretim Süreci!

    Phira cirosunun %20’sinden fazlasını AR-GE çalışmalarına ayırmaktadır. Tampon ve panjurların %80’ini kendi bünyesinde geliştirdiği sistemlerle üretmektedir.

    Kalite Yönetimi Sistemi

    Müşteri Memnuniyeti Garantisi

    Uzman AR-GE Departmanı

    Geniş Ürün Yelpazesi

    banner
    Tüm İhtiyaçlarınız İçin Buradayız

    Phira müşteri hizmetleri ekibimiz ile tüm ihtayaçlarınız için buradayız. Bizlere B2B portalımızdaki canlı destekten, telefondan, eposta veya iletişim formlarımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

    İLETİŞİME GEÇİN

    İletişim Formu